هرچه به شروع کلاسهای حضوری دانشگاه نزدیک میشویم، این دغدغه برای دانشجویان دختر و پسر جوان وجود دارد که چه نوع لباسی را برای این محیط که بیشتر ساعات هفته در آنجا هستند، تهیه کنند و اساسا چه استایلی برای آنها مناسب است.
دراین مطلب قصد داریم چند نوع لباس مناسب برای محیطهای دانشگاهی را به شما معرفی کنیم که با آنها هم خوش تیپ باشید و هم احساس بهتر و راحتتری نسبت به خودتان و لباستان داشته باشید.
استایل دانشجویی طبیعتا با استایل زمانی که به مهمانی، کافه و یا گردش میروید متفاوت است و در عین حال که باید ساده باشد، شیک و راحتی آن نیز اهمیت ویژه ای دارد. عموما به این سبک استایلها کژوال میگویند. دختر و پسر هم ندارد، هر دو باید لباسهایی انتخاب کنند که در عین شیک و ساده بودن، در آن راحت باشند و البته بتوانند با کوله پشتی و سایر اکسسوریها نیز ست کنند.
مانتوی ساده و شیک:
برای دختران در اولین قدم انتخاب مانتو اهمیت بالایی دارد. مانتوهایی ترجیحا بدون طرح و زرق و برق! بهتر است که در این محیط ساده باشید. طی سالهای اخیر مانتوهای بلند و جلو باز به شدت مد شده است و حقیقتا بسیاری از آنها جذاب و زیبا هستند. سعی کنید در محیط دانشگاه تاجایی که امکان دارد از مانتوهای جذب استفاده نکنید و اگر میخواهید مانتوی کوتاه به تن کنید، بهتر است که مانتوی شما جلو باز باشد. اگر مانتوی شما جلو باز است بهتر است برای زیر آن یک تونیک نه چندان بلند بپوشید. البته تیشرتهای فری ساز هم میتوانند انتخاب خوبی باشند.
اگر هم دانشگاه شما روی مسئله لباس حساسیت بالایی دارد بهتر است از مانتوی ساده دکمه دار و یا جلو بسته استفاده کنید که آنهم زیبایی خاص خود را دارد. بهتر است از رنگهای شاد برای رنگ مانتو خود استفاده کنید، لباسهای تمام مشکی روحیه شما را در بلند مدت آزار میدهد.
شلوار:
شلوارها در تیپ شما نقش بسیار مهمی دارند. شما میتوانید از شلوارهای جین،مام استایل، کتان و ... استفاده کنید، اما حتما زمانی که میخواهید شلوارتان را انتخاب کنید، باید به نوع مانتویی که قرار است با آن بپوشید دقت کنید. توجه داشته باشید که شلوار جین رنگ روشن و جذب یا همان مدل لول، تقریبا با اغلب مانتوها به راحتی ست میشود. اگر مانتوی شما کوتاه و جلو باز است، میتوانید از شلوار مام استایل یا شلواری با جنس کتان استفاده کنید.
شلوارهای جین استفاده بیشتری برای استایل دانشجویی دارند و خوشبختانه با اغلب لباسها هم هماهنگی مناسبی دارند. شلوارهای زاپ دار یا همان پاره مناسب این محیط نیستند و بهتر است برای مکانهای دیگری این نوع شلوارها را بپوشید.
کفش:
برای استایل دانشجویی دست شما برای انتخاب کفش بازتر است و انتخابهای زیادی دارید. به جز کفش پاشنه بلند، شما میتوانید ونس، کالج، کتونی، کفشهای دخترانه بند دار و چسبی، نیم بوت، بوت و ... استفاده کنید. توجه کنید اگر مانتوی شما کوتاه و جلو باز و شلوارتان جین مدل جذب است، بهتر است که با این تیپ کتونی به پا کنید. کفشهای آل استار هم همیشه یکی از گزینههای دانشجویان دختر و پسر است و همیشه زیبای خود را دارد. ولی به این نکته توجه کنید که هنگام انتخاب کفش به راحت بودن آن در پایتان توجه ویژه ای داشته باشید.
کیف:
مهمترین وسیله ای که دانشجویان دختر و پسر هر روز از آن استفاده میکنند، کیف است. بسیاری از دانشجویان زمانی که کتابی به همراه ندارند کیف دوشی کوچک که فقط جای کیف پول و موبایل است را با خود به دانشگاه میبرند و برخی دیگر نیز از کوله پشتی و کیف دوشی بزرگ استفاده میکنند. اگر شما وسایل زیادی دارید و از همه مهمتر باید با خودتان کتاب ببرید، حتما از کوله پشتی استاندارد استفاده کنید، زیرا کیفهای دوشی به مرور به کتف شما آسیب میرساند. پسران نیز بهتر است در این گونه موارد از کوله پشتیهای جدید و به روزی که آمده است استفاده کنند.
پیرهن مردانه با شلوار جین یا کتان:
پسران برای اغلب محیطها برخلاف خانمها برای انتخاب و پوشیدن لباس راحتتر هستند. دانشگاه هم از همین دست محیطها است. پیراهنهای مردانه چهارخانه ترجیحا آستین دار که بتوانید آستین آن را تا بزنید، به همراه یک تی شرت ساده در زیر آن به همراه شلوار جین جذب و یا شلوار کتان با یک کفش اسپرت، میتواند در عین سادگی شما را بسیار خوش تیپ نشان دهد. از اکسسوریهایی مانند ساعت، عینک آفتابی و دستبند هم غافل نشوید.
اگر هم از آن دسته از افرادی هستید که ترجیح میدهید تا این اندازه اسپرت نباشید، میتوانید از پیراهن مردانه که دکمههای آن بسته است با شلوار کتان و یا پیراهن مردانه ساده به همراه کت تک را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید محیط دانشگاه فضای راحت و دانشجویی است و بهتر است تا جایی که امکان دارد از پوشیدن لباسهای رسمی خودداری کنید.